КУРСОВЕ

Обучение при нас 400Езиков център ЕКСПОЙНТ предлага на клиентите си качествено, гъвкаво и ефективно обучение, използвайки в процеса на изучаване на езика съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания и Германия. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене, като акцентират както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните умения. По този начин се усвояват трайни говорни навици и се получава солидна основа, над която се надграждат нови, по – специализирани знанич.
Така при нас в ЕКСПОЙНТ курсистите ще се научат да общуват свободно и с лекота на новия език. Първоначално в най – често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдат максимално ефективни, когато се наложи да използват езика, а впоследствие ще развият умения за общуване във все по – широк кръг от ситуации.

Екип от професионалисти 500

Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Часовете им са интересни, с използване на множество допълнителни материали и аудио средства. Благодарение на техния ентусиазъм и ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели.

Малки групи1Всеки един от курсистите на езикова школа ЕКСПОЙНТ е специален – с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи от 5 до 10 човека и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от вас. Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Този подход ни позволява да постигаме винаги високо качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите ни от постиганите резултати.

Комфортна обстановка2Обстановката в езиков център  ЕКСПОЙНТ е комфортна, съобразена с нуждите на преподавателите и курсистите. Школата се намира на ул. Борисова 80, вх.2, ет. 2, в близост до Приста Ойл и  комплекс Водопада. Мястото е удобно, разположено на една от най – централните улици в града. Еднакво леснодостъпно е както с градски транспорт, така и с кола. Залите са снабдени с аудио техника, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията.

Групово и индивидуално обучение12„Запиши се на курс по Общ английски език по системата Traveller на издателство MM Publications, защото английският е най- често изучаваният втори език в света. В Европейският съюз се изучава от 89% от учениците. Английският се смята за „Глобален език“, въпреки, че по брой на говорещите го като майчин език, английският е на трето място в света, след мандарин и испански.“

 „Ако искаш да говориш на родния език на 101 млн. души, запиши се на курс по немски език по системата Menschen и Sicher!. Не забравяй, че това е езикът, на който е говорил не кой да е, а самият Карл Велики“. Благодарение на този курс ще придобиете и развиете практическите си умения за боравене с немски език, съответстващи на най-високите международни стандарти.

Езиков център ЕКСПОЙНТ провежда и индивидуални обучения по избрани от Вас език и ниво. Без значение дали сте начинаещ или напреднал, индивидуалното обучение е удобен начин за изучаване на чужд език, защото Ви позволява да постигнете по – бързи езикови резултати. Предимствата на индивидуалните уроци:

• Избирате както удобно за Вас време за провеждане на уроците, така и честотата на посещенията; Те могат да бъдат разпределени сутрин, следобед, вечер през седмицата или събота и неделя;
• Обучението е съобразено с Вашето темпо на усвояване;
• Преподавателят набляга на личните Ви нужди и планове, свързани с обучението – то може да бъде съобразено с тематиката на Вашата професия, ориентирано с оглед на граматически и лексикални правила или чисто разговорно, да цели усвояването на фрази и специфика на езика за конкретен регион, ако планирате пътуване в чужбина;
• Езиковият център може да Ви предложи план на обучение, в който да приключите едно ниво във възможно най-подходящия за Вас период, ценящ времето Ви, но в същото време достатъчно ефективен.
Финален изпит1Всеки етап на обучение в Учебен център ЕКСПОЙНТ приключва с финален изпит. Изпита може да бъде групов или индивидуален. След успешното му полагане се издава сертификат /удостоверение/ по Европейската езикова рамка. Сертификатът е на български език и посочва завършения курс, хорариум часове, резултат от финалния тест и нивото по Европейска езикова рамка.

учени програми по англ.1

учени програми по немски

учени програми по румънски