ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ

gdpr 11

Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни. Политика за лични данни
(Privacy notice)

За нас Вашето доверие е изключително важно и запазването на Вашите данни защитени е наш ангажимент. Има някои правни промени, свързани със защитата на лични данни, които влязоха в сила на 25-ти май 2018. Това е стъпка напред, която повишава вече съществуващите права за защита на личните данни, като подобрява и защитата на Вашата лична информация, което е изключително важно за нас. Ние обработваме личните Ви данни, за да изпълняваме своите задължения към Вас, както и за да можем да се възползваме от нашите права. Затова и актуализирахме нашата политика за защита на личните данни, като в нея е включена полезна информация, която всички наши клиенти и хора, свързани с услугите, които предлагаме трябва да знаят – какви видове лични данни пазим, с каква цел, за какъв период, по какъв начин ги обработваме.

Настоящите Правила за поверителност са в сила, без значение дали ползвате директно на място нашите услуги или използвате компютър, мобилен телефон, таблет или друго интелигентно устройство за достъп до тях.

Препоръчваме Ви внимателно да прочетете настоящите Вътрешни правила за защита на личните данни преди да използвате този уебсайт или нашите услуги директно от нас. Когато използвате този уебсайт или заявявате услуга чрез него, сте обвързани с тези Правила. Ако не сте съгласни с Правилата и с Политиките за защита на данните, не използвайте този уебсайт.

въведение

Предмет

дефиниции

субекти

цели

съгласие
процедури

документиране

мерки

срок

трети лица

права

ЕКСПОЙНТ ЕООД може да променя тези Правила по всяко време. Важно е да проверявате често за актуализации като в тези случаи предварително ще Ви уведомим относно промените, които считаме за съществени, като поставим известие в съответните Услуги или Ви изпратим имейл, ако се налага. Най-новата версия на Правилата за поверителност ще бъде винаги достъпна тук. Настоящите Правила са приети и влизат в сила от месец май 2018 г.