Записване за обучение

logo_priemi_me_2logo_BG-right

На 15.06.2017г. стартира приема  на заявления за обучения на заети лица по ОП РЧР 2014-2020

Всеки кандидат попълва Заявление за кандидатстване, което може да  получи от всяка Дирекция „Бюро по труда“ или да  изтегли от страницата на Агенцията по заетостта от ТУК  – „Заявление за подаване на хартиен носител“. Освен на хартиен носител, заетите лица могат да подават Заявление и по електронен път. Заявлението може да бъде намерено на електронната страница на Агенция по заетостта. Към него се прилага: копие на лична карта, копие на диплома за завършено образование, удостоверение/свидетелство за придобиване на професионална квалификация (ако има такова). В случай, че настоящият Ви адрес е различен от постоянния, при подаване на Заявлението за кандидатстване, трябва да представите и адресната си регистрация.

ЦЕНТЪР ЗА ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ „ЕКСПОЙНТ“ – гр. Русе е одобрен доставчик на услуги от Агенцията по заетостта от 30.03.2017г.

Ще се радваме да бъдем Вашият избор при стартирането на нов прием на документи. Запазете си място в нашите предстоящи обучения на телефон 0897 554 664 или ни пишете на и-майл expoint.prevodi@abv.bg, като посочите име и фамилия, телефон за контакт, електронна поща и напишете от какво езиково обучение имате нужда – по следните ключови компетенции: АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК.

Попълнете Вашето желание за обучение във формулярите за записване и очаквайте да Ви уведомим при стартирането на програмата.

Попълнете формуляра ТУК и си запазете място за
обучение в Учебен езиков център „Експойнт”

Важно:  Ако не отговаряте на изискванията за обучение по Програма „Ваучери за заети лица“, Център за езиково обучение Експойнт Ви предоставя възможност за обучение на чужд език извън тази Програма :

Разгледайте  нашите предложения от ТУК

 Posted 19.04.2017 by Nadia in category "Uncategorized